31.05.2021.
Postanite naš affiliate saradnik!
 
 
Šta znači "affiliate saradnik" i kako funkcioniše ?

  • Affiliate marketing je u našem slučaju promocija proizvoda sa našeg web shop-a u kojoj se od svake prodaje zarađuje provizija, tj. određeni procenat od prodaje.
  • Ovo je jedan od najpopularnijih načina promocije i prodaje proizvoda na internetu.
  • Promovisanjem našeg web shop-a ili proizvoda sa naše internet prodavnice upućujete budućeg kupca na naš sajt, a ukoliko dođe do kupovine na osnovu Vaše preporuke, od nas dobijate procenat od prodaje, tačnije 4% u narednih 6 meseci( od svake kupovine koju Vaš referal obavi, dobijate 4% na vaš virtuelni račun).
  • Za razliku od vođenja internet prodavnice, u ovom slučaju Vi ne brinete o prodaji, skladištenju, garanciji i sličnim stvarima,vaš deo posla je da nagovorite čitaoca, potencijalnog kupca, da klikne na link proizvoda ili teksta koji će ga odvesti dalje na naš sajt.
  • Kada korisnik uđe(klikne) na naš sajt preko Vašeg linka, u narednih 30 dana bi trebalo da se registruje, kako bi se vodio kao Vaš referal.
  • Za svaku kupovinu koju Vaš referal (osoba koja se preko vašeg linka registrovala na našem sajtu) obavi, Vi će te narednih 6 meseci dobijati 4% od vrednosti svake njegove kupovine na svoj virtuelni nalog ( Kupovina od 3000rsd Vam donosi 120rsd na Vašem računu)
  • Zarađeni novac možete iskoristiti za kupovinu preko našeg web shop-a ili zakazati isplatu u našem objektu (rok za isplatu je 14 dana od datuma podnošenja zahteva)







Da bi ste pristupili vašem affiliate nalogu, uđite na Vaš nalog i kliknite na "Affiliate" tab

  1. Vaš affiliate link se nalazi na vrhu, uokviren plavim pravougaonikom. Kliknite na "KOPIRAJTE LINK" i postavite ga gde želite. Svako ko klikne na Vaš link, i registruje se na našem sajtu u narednih 30 dana, postaje Vaš referal!
  2. Arhiva affiliate porudžbina, predstavlja uvid u sve porudžbine koje su napravili Vaši referali, uključujući datum i vreme porudžbine, kao i zaradu koju ste ostvarili.
  3. Moji afiliejti, su svi Vaši affiliejti, datumi kada su se registrovali, kao i broj porudžbina i zarada koju ste ostvarili od njih.