Isporuka proizvoda

Artikli obeleženi svetlo-zelenom bojom i natpisom: “Isporuka danas za danas”, su fizički na stanju u našoj radnji, tako da isporuka može biti obavljena istog dana ukoliko je porudžbina napravljena pre 13h (NA UPIT su moguće i porudžbine posle 13h).

Artikli obeleženi  tamno-zelenom bojom i natpisom: “Isporuka danas za sutra”, se ne nalaze fizički u prodavnici, tako da isporuka može biti obavljena sledeći radni dan ukoliko je porudžbina napravljena pre 13h (NA UPIT su moguće i porudžbine posle 13h).

Artikli takođe obeleženi  tamno-zelenom bojom i natpisom: “Isporuka 2-5 dana”,  se dostavljaju u roku od 2-5 radnih dana (U zavisnosti od dobavljača neki proizvodi  mogu biti dostupni i ranije, a da bi ste saznali da li je to baš proizvod koji Vi želite, posaljite nam upit na info@kodsata.rs).

Uputstvo za poručivanje

1. Odaberite artikle koje želite da vam dostavimo pritiskom na dugme dodaj u korpu.

2. U gornjem desnom uglu se nalazi ikonica psa koji gura korpu, kliknite na nju pa kliknite pregled korpe.

3. Na stranici koja će se pojaviti se nalazi slika sa zonama dostave, objašnjenje koji delovi grada spadaju pod koju zonu i minimalni iznosi za besplatnu dostavu. Ukoliko minimalan iznos nije ispunjen dodatna naknada iznosi 10% istog za odabranu  zonu.

Treba samo da odaberete zonu u kojoj se nalazite, a ukoliko niste iz Beograda, odaberite opciju: Dostava kurirskom službom.

Odabirom zone u svakom trenutku će te znati koliko iznosi ukupna cena Vaše porudžbine, a skrivenih troškova nema.

(Za pošiljke manje težine je ponekad i za Beograd povoljnije je koristiti dostavu kurirskom službom)

Takođe možete odabrati opciju “Lično preuzimanje” i  preuzeti svoju porudžbinu u našem pet shop-u na Karađorđevom trgu 1, u Zemunu. Rok za lično preuzimanje je 48h.

4. Ostavite vaše podatke( ako nemate registrovan nalog) , odaberite način plaćanja i kliknite na “poruči”.

Time ste završili svoju porudžbinu i automatski će te na Vaš e-mail dobiti račun (Iznos je uvek identičan iznosu koji je bio izračunat u Vašoj korpi). U najkraćem roku, nakon svih provera dobićete e-mail poruku o približnom vremenu dostave ili ćemo vas kontaktirati putem telefona.

Naši registrovani članovi, da podsetimo, mogu umanjiti iznos svoje porudžbine, tako što će u polje “ Loyalty popust” upisati iznos virtuelnog novca koji žele da iskoriste ( svaki registrovani clan dobija  4% povraćaja od ukupne vrednosti porudžbine u virtuelnom novcu) i time umanje ukupan iznos svoje porudžbine.

 

ZA DODATNE INFORMACIJE TU JE NAŠ CHAT, EMAIL (INFO@KODSATA.RS) I TELEFON (011/4516859).Kontaktirajte nas