Psima je potrebno udobno mesto za spavanje kao i ljudima. Trebalo bi da imaju sopstveni krevet koji je prave veličine, ima podlogu za podršku i lako se čisti. U ovom članku ćemo razgovarati o različitim vrstama kreveta dostupnih za pse i pomoći vam da odlučite koji je najbolji krevet za vašeg krznenog prijatelja.

26.09.2022.
Psi su poznati po tome što su odani i prijateljski saputnici. Prosečan pas spava 12 do 14 sati dnevno, tako da je važno odabrati krevet koji je udoban i pogodan za vašeg psa.
Krevet za pse je jedan od najvažnijih komada nameštaja u njihovom domu. To je mesto gde oni spavaju, opuštaju se i provode vreme kada nisu sa svojim ljudima. Na tržištu postoji mnogo različitih vrsta kreveta, pa kako da znate koji je najbolji za vašeg psa?

Obavezno izaberite krevet koji je dovoljno velik da se vaš pas može ispružiti. Psi vole da spavaju u različitim položajima, tako da će krevet koji je premali biti neudoban.
Većina kreveta za pse je napravljena od tkanine ili pene. Neki psi više vole mekšu površinu, dok drugi više vole čvrstu površinu. Izaberite materijal koji će biti udoban za vašeg psa.

Za male pse, podignuti krevet bi mogao biti najbolja opcija. Ova vrsta kreveta drži vašeg ljubimca od hladnog poda i pomaže im da ostanu topli.
Ako vaš pas ima artritis ili bolove u zglobovima, krevet od memorijske pene može biti najbolji izbor. Ova vrsta kreveta pristaje telu vašeg psa i pruža podršku za njihove zglobove.
Ako vaš pas žvače, poželećete da izaberete krevet napravljen od izdržljivih materijala koji mogu da izdrže malo habanja.

Ako niste sigurni koja je vrsta kreveta najbolja za vašeg psa, razgovarajte sa svojim veterinarom. Oni vam mogu pomoći da odaberete krevet koji će pružiti najveću udobnost i podršku vašem krznenom prijatelju.

Našu ponudu kreveta za pse, možete pogeldati OVDE.

 
 
.