Gosbi hrana za pse, cena i kvalitet na jednom mestu...

23.06.2023.

Gosbi hrana za pse je brend španske porodične kompanije koji se odlikuje vrhunskim odnosom cena/kvalitet.
U moru brendova koji su danas dostupni u Srbiji, Gosbi se izdvaja izuzetnom svarljivošću, što je jedna od najbitnijih stavki kod hrane za pse.

U Gosbi ponudi je više vrsta granulacije: mini, medium i maxi; a što se životnog doba tiče postoje Gosbi puppy, Gosbi senior i Gosbi adult verzije. Proffesional linija je najpovoljnije rešenje koje ne manjka kvalitetom, dok je Exclusive grain free linija jedna od jeftinijih superpremium hrana na tržištu a odlikuju je vrhunski sastav, jestivost i svarljivost.

Ukoliko vaš pas ima problema sa stomakom ili alergijama preporuka su Gosbi monoprotein pačetina granule zbog ograničenog broja sastojaka i kvaliteta istih ili Gosbi Light hranu za pse sa ćuretinom za one malo gojaznije i starije kuce.
Za osetljive pse Gosbi je pripremio i sjajnu liniju funkcionalnih poslastica "Gosbi Objective" među kojima sigurno možete naći ono što vašem psu odgovara i treba.

Ukoliko vaš pas ima određenih zdravstvenih problema i potrebna mu je posebna medicinska hrana koju vam je vaš veterinar prepisao, Gosbi pored komercijalne hrane za pse, proizvodi i veterinarske dijete za pse koje takođe odlikuje vrhunski kvalitet i povoljna cena.