Happy dog hrana za pse, hrana sa najdužom tradicijom...

23.06.2023.

Happy Dog je nemačka hrana za pse koja je plod rada više generacija bavarske porodice Miler. Porodična tradicija je da porodica i izvršni odbor redovno probaju granule sa proizvodne linije kako bi se iz prve ruke uverili u konstantnost kvaliteta.
Happy Dog, kao i Happy Cat (verzija granulirane hrane za mačke) odlikuje vrhunska svarljivost, što je postignuto korišćenjem dehidriranog proteina vrhunskog kvaliteta. To znači da čak i životinje koje imaju problema sa stomakom mogu bez brige da uživaju u ovoj hrani za pse.

U sastav Happy Dog Supreme Sensible linije ulaze riba i morski plodovi kako bi se obezbedili sastojci bitni za zdravlje kože i krzna, dok u isto vreme ne sadrže piletinu i govedinu zbog potencijalnih alergena.
Verzije bez žita (grain free) su na bazi krompira a ostale su na bazi pirinča. U ponudi se nalazi i jedina hrana na tržištu koja je na bazi kestena - Piemonte, koja sadrži pačetinu i morske plodove i odlična je ako vaš pas ima problema sa ređom stolicom.
Još jedna jako zanimljiva i kvalitetna Sensible hrana jeste Happy Dog Africa, u čijoj osnovi je protein iz nojevog mesa i to je čini idealnom za pse koji su vrlo osteljivi na određene izvore proteina u hrani.