Koja veterinarska dijeta je odgovarajuća za vašeg psa?

18.04.2023.
Veterinarska dijeta ili medicinska hrana za pse je poseban način ishrane ukoliko vaš ljubimac ima određenih problema sa bubrezima, jetrom, kožom, stomakom ili nekim drugim organom.
Ukoliko je veterinar prepisao vašem psu veterinarsku dijetu trebalo bi se držati iste dok se zdravstveno stanje ne popravi, a u nekim slučajevima i do kraja života vašeg psa.
Ponuda naše veterinarske apoteke po pitanju medicinske hrane sadrži dobro oprobane brendove kao što su Royal Canin, Hills, Purina i Happy Dog, a tu su i proizvođači koji nisu toliko poznati ali ne manjkaju kvalitetom, poput Sanimed, Gosbi, Animonda, Trovet i Dechra.
Bilo da vašem ljubimcu treba hepatic, struvit management, renal ili gastrointestinal hrana, sve možete pronaći u našoj veterinarskoj apoteci. Ukoliko je životinja bila podvrgnuta intervenciji ili je u teškom stanju tu je i recovery program, kao i razne low fat ili high fiber varijante nekih gore pomenutih veterinarskih dijeta. U svakom trenutku kupcima je na raspolaganju i naš licencirani veterinar radi saveta ili uputstva za korišćenje bilo medicinske hrane ili nekog od preparata iz naše ponude.


Hills veterinarska dijeta za pse 

Kućnim ljubimcima koji se suočavaju sa zdravstvenim problemima potrebna je nutritivna podrška više nego ikad - zbog čega veterinari preporučuju Hill's Prescription Diet za pružanje specijalizovane, terapeutske nege.

 Royal Canin veterinarska dijeta za pse 

Tokom poslednjih pet decenija Royal Canin je stavio kvalitet medicinska hrane i bezbednost proizvoda u srce našeg poslovanja širom sveta. Ova pažnja na najsitnije detalje pomaže nam da isporučimo najprecizniju i najefikasniju veterinarsku ishranu za kućne ljubimce.
   
Trovet veterinarska dijeta za pse 

Asortiman Trovet dostupan je isključivo u veterinarskim apotekama i pored veterinarske hrane za održavanje postoje i poslastice za pse. Dijetalna hrana za pse je potpuna hrana za pse koji pate od nekog stanja. Trovet takođe nudi tretmane specifične poslastice, koje se mogu davati u kombinaciji sa specifičnom dijetetskom hranom.
 

Animonda veterinarska dijeta za pse 

Nije neuobičajeno da naši saputnici pate od alergija i preosetljivosti, posebno u starijim godinama. Animonda Inntegra Protect je formulisana da se brine za pse sa specifičnim nutritivnim zahtevima za pomoć u njihovoj bolesti. Ako vaš pas pati od dijabetesa, crevnih problema ili problema sa bubrezima, Integra Protect asortiman će biti savršena kompletna mokra hrana za vašeg psa.
   
Sanimed veterinarska dijeta za pse
 

Sanimed označava zdravu, visokokvalitetnu veterinarsku hranu za pse. Svaki proizvod je prepun visokokvalitetnih, 100% prirodnih sastojaka za zdrav život. Pošto se naša hrana za kućne ljubimce proizvodi u sopstvenoj fabrici u holandskom gradu Vegelu, u mogućnosti smo da pažljivo i dosledno pratimo kvalitet naših proizvoda. Zalažemo se za kvalitetnu hranu po pristupačnoj ceni.
   
Dechra veterinarska dijeta za pse 

Dechra je međunarodna kompanija specijalizovana za veterinarske lekove i veterinarske dijete. Mi smo stručni u razvoju i prodaji visokokvalitetnih proizvoda, isključivo za veterinare, širom sveta. Pokreće nas cilj održivog poboljšanja zdravlja i dobrobiti životinja na lokalnom nivou.
   
Pro Plan veterinarska dijeta za pse 

Purina Pro Plan veterinarske dijete ćiji je asortiman formulisan kao pomoć veterinarima u pružanju nutritivne podrške kod svih specifičnih stanja pasa. 
Asortiman kliničkih dijeta i povezanih proizvoda omogućuje veterinarima da povećaju učinkovitost celokupnog lečenja s ciljanim, naučno utemeljenim i dokazanim formulama.
   
Happy Dog veterinarska dijeta za pse 

Efikasan ukus razvijen i preporučen od strane veterinara. Naša VET medicinska hrana za pse idealna je za četvoronožne prijatelje sa posebnim zahtevima. Ukusne sorte pokrivaju najčešće tegobe: prekomernu težinu, netoleranciju na hranu, gastrointestinalne bolesti, bolesti bubrega, iritacije kože i urinarni kamen.
 
 
Gosbi veterinarska dijeta za pse
 

Gosbi veterinarska dijeta za pse, prirodna hrana za zdrav i srećan život. Želimo da vratimo psima sve što su nam dali. Kladimo se na najviši kvalitet.
 

 Monge veterinarska dijeta za pse
 

Monge VetSolution je linija dijetetske potpune hrane za pse namenjene za posebne nutritivne svrhe .
Sve Monge VetSolution dijete su poboljšane novom generacijom prebiotika (ksilo-oligosaharida) i sadrže koncentrat soka od dinje, izvor primarnog antioksidansa. Sav Monge VetSolution je formulisan bez žitarica.